031.005.84.84 10-17 luni-vineri facebook contact

Cum returnezi

1. PRODUSELE ACHIZITIONATE LA DISTANTA


 

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Conform acestei legi, ai dreptul sa notifici in scris ca renunti la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor.

 

2. CUM PROCEDEZI PENTRU A RETURNA UN PRODUSProdusele se vor returna personal la sediul din Sos. Viilor,nr. 56, sector 5, Bucuresti sau prin orice firma de curierat/posta pe aceeasi adresa, in termen de 10 zile lucratoare de la achizitionarea acestuia, cu eticheta produsului, insotit de factura. Pe verso la factura se va mentiona ce se doreste la schimb: codul si marimea unui alt produs sau un cont Iban + nume titular cont pentru returnarea banilor . Contravaloarea se va returna in cel mult 30 de zile de la primirea returului.

Plata transportului la retur va fi suportata de catre client. In cazul in care produsul reprezinta defecte, plata transportului va fi suportata de noi.

 


 

3. CONDITII DE RETUR


 

Produsele care se returneaza trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

•Produsele trebuie sa fie insotite de eticheta de identificare

•Produsele trebuie sa fie returnate insotite de accesorii si documentele de achizitie

•Nu se accepta spre retur produsele care prezinta semne de deteriorare sau care au fost purtate

Daca marimea produsului nu este cea potrivita, acesta poate fi inlocuit cu un produs cu o  marime corespunzatoare sau un produs asemanator.

 

Universal Fashion SRL detine o echipa intreaga care se ocupa exclusiv de calitatea articolelor. Astfel aveti garantia ca articolele comandate de pe www.viollett.ro sunt in stare impecabila.

 

In cazul in care exista o exceptie, Universal Fashion SRL isi asuma raspunderea si se va inlocui articolul cu unul identic (model, marime si culoare), suportand costurile de transport (tur, retur).

Universal Fashion SRL nu accepta colete cu ramburs.
Livrare GRATUITA
la comenzi peste 300 lei!
Livrare INTERNATIONALA
in 1-7 zile!
Poti returna
produsul in 14 zile!
Banii inapoi
in 7 zile!
maestro mastercard visa_electron visa_yellow visa